foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


(401) 021 318 36 20
cnmrmc.insp.gov.ro

Centrul National de Monitorizare a Riscurilor din Mediul Comunitar

Evaluarea factorilor de risc din materiale care vin in contact cu alimentele
  Evaluarea factorilor de risc din materiale care vin in contact cu alimentele  01.04.2020

Evaluarea riscului chimic si bacteriologic al alimentelor destinate unor grupuri specifice
  Evaluarea riscului chimic si bacteriologic al alimentelor destinate unor grupuri specifice  01.04.2020

Monitorizarea alimentelor cu adaos de vitamine minerale si alte substante
  Monitorizarea alimentelor cu adaos de vitamine minerale si alte substante  01.04.2020

Monitorizarea alimentelor tratate cu radiatii
  Monitorizarea alimentelor tratate cu radiatii  01.04.2020

Monitorizarea apelor minerale naturale imbuteliate
  Monitorizarea apelor minerale naturale imbuteliate  03.07.2020

Monitorizarea calitatii suplimentelor alimentare
  Monitorizarea calitatii suplimentelor alimentare  01.04.2020

Monitorizarea consumului de aditivi alimentari
  Monitorizarea consumului de aditivi alimentari  01.04.2020

Monitorizarea nivelului de iod din sarea iodata pentru consum uman
  Monitorizarea nivelului de iod din sarea iodata pentru consum uman  01.04.2020

Rolul alimentului în izbucnirile de toxiinfecţii alimentare din România
  Rolul alimentului in izbucnirile de TIA  01.04.2020

Supravegherea starii de nutritie si a alimentatiei populatiei
  Supravegherea starii de nutritie si a alimentatiei populatiei  01.04.2020