Evaluarea factorilor de risc din materiale care vin in contact cu alimentele
Evaluarea factorilor de risc din materiale care vin in contact cu alimentele 01.04.2020
Evaluarea riscului chimic si bacteriologic al alimentelor destinate unor grupuri specifice
Evaluarea riscului chimic si bacteriologic al alimentelor destinate unor grupuri specifice 01.04.2020
Monitorizarea alimentelor cu adaos de vitamine minerale si alte substante
Monitorizarea alimentelor cu adaos de vitamine minerale si alte substante 01.04.2020
Monitorizarea alimentelor tratate cu radiatii
Monitorizarea alimentelor tratate cu radiatii 01.04.2020
Monitorizarea apelor minerale naturale imbuteliate
Monitorizarea apelor minerale naturale imbuteliate 03.07.2020
Monitorizarea calitatii suplimentelor alimentare
Monitorizarea calitatii suplimentelor alimentare 01.04.2020
Monitorizarea consumului de aditivi alimentari
Monitorizarea consumului de aditivi alimentari 01.04.2020
Monitorizarea nivelului de iod din sarea iodata pentru consum uman
Monitorizarea nivelului de iod din sarea iodata pentru consum uman 01.04.2020
Rolul alimentului în izbucnirile de toxiinfecţii alimentare din România
Rolul alimentului in izbucnirile de TIA 01.04.2020
Supravegherea starii de nutritie si a alimentatiei populatiei
Supravegherea starii de nutritie si a alimentatiei populatiei 01.04.2020